PAINFREE
1 tube
10g

16

Painfree Lidocain 11% on yksi vahvimmista puudutusvoiteista koko maassa. Tuhannet tatuointitaiteilijat ovat ottaneet voiteemme käyttöönsä ja kaikki suosittelevat sen käyttöä ennen hoitoa.

Painfree on tatuointitaiteilijoiden, laser-klinikoiden, kosmetologien ja kestomeikkitaiteilijoiden suosittelema.

Yksityiskohtaiset tiedot Description

Pain Free

Contains 10g

Tämä on ihoa puuduttava voide tatuointeja, lävistyksiä ja muita kosmeettisia hoitoja varten.

Vaikuttaa 4-6 tuntia

Painfree on erittäin tehokkas puuduttava voide, joka on vesipohjainen ja yleisesti hellävarainen ihollesi. Se on kehitetty erityisesti lievittämään kipua mm. tatuoinnissa, kestomeikissä ja laserhoidossa. Levitä voide noin 40-60 minuuttia ennen hoidon aloittamista, minkä jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu tehokas puutuminen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hankkia tatuoinnin tai vastaavan hoidon kokematta epämiellyttävää kipua, joka yleensä liittyy neuloihin ja pistooleihin. Painfree antaa sinulle tehokkaan ja hellävaraisen kivunlievityksen useimpien kosmetiikkahoitojen aikana.

Voit turvallisesti kokeilla Painfreeta, koska se ei ole vain uusi tuote, joka olisi syntynyt tyhjästä. Itse asiassa laboratorio on valmistanut samanlaisia voiteita yli 12 vuoden ajan useille eurooppalaisille tuotemerkeille. Tämä tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen voiteen, jonka ovat kehittäneet ja valmistaneet parhaat ammattilaiset. Ainutlaatuisen ja tehokkaan kaavan ansiosta Painfree on takuusi kivuttomalle hoidolle.

Kuinka Painfree toimii?

Perusopas toimitetaan tuotteen mukana. Nyrkkisääntönä on, että yksi putkilo riittää pienen tatuoinnin tekemiseen tai yksinkertaiseen laserhoitoon. Jos tatuointialue on suuri, kannattaa varmistaa, että tuotetta on riittävästi, ettet yhtäkkiä joudu ulvomaan tatuoijallesi tuskissasi. Levitä aina runsaasti puuduttavaa Painless-voidetta ja peitä se kalvolla, jotta se ei kuivu. Tähän voidaan käyttää tavallista kotitalouksista löytyvää kelmua, koska se toimii erinomaisesti.

Noudata aina ohjeita, jotka on kirjoitettu etikettiin tai putkeen ja pakkauksessa oleviin ohjeisiin. Painless-voide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ja on tärkeää segmentoida se sen mukaisesti. Jos teet sen, voit odottaa kivuttomia ja helppoja hoitoja.

Kuinka paljon Painfreea sinun pitäisi käyttää?

Tietenkin perusopas on mukana, kun ostat kivuttomia. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että yksi tuubi riittää pienen tatuoinnin tekemiseen tai yksinkertaiseen laserhoitoon. Toisaalta, jos sinulla on suuri tatuoitava alue, on hyvä varmistaa, että sinulla on runsaasti kivuttomia, jotta et yhtäkkiä ulvo tatuoijallesi kivusta. Levitä aina runsaasti kivutonta puudutusvoidetta ja varmista, että peität sen kalvolla, jotta se ei kuivu. Voit käyttää edullisesti kotitalouskalvoa tähän levitykseen, koska se toimii erinomaisesti.

Noudata aina etiketissä tai tuubissa ja pakkauksessa olevissa ohjeissa annettuja ohjeita. Painless-voide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ja on tärkeää segmentoida tämä vastaavasti. Jos teet niin, voit odottaa kivuttomia ja helppoja hoitoja.

Painfree on erittäin taloudellinen valinta

Jos olet aiemmin kokeillut erilaisia puuduttavia voiteita, tiedät luultavasti jo, että se voi olla melko kallista. Jos ostat useita tuubeja kerrallaan, saat suuria säästöjä, varsinkin jos tiedät, että teet useita istuntoja tai hoitoja. Painfree pyrkii olemaan erittäin taloudellinen puudutusvoide.

Käytä Painlessia ennen seuraavaa tatuointia, botox-injektiota tai laserhoitoa!

Haluatko oppia lisää? Lisätietoja

Paino0,01 kg (kilogramma)
Context Menu is disabled by theme settings.