24%

PAINFREE EXTREME
5 tubes
30g

Alkuperäinen hinta oli: 215€.Nykyinen hinta on: 164€.

Painfree® Extreme Lidocaine 14.5% erottuu yhtenä markkinoiden uusimmista ja tehokkaimmista voiteista, tunnustettuna vahvimpana ja tehokkaimpana puuduttavana voiteena. Sen korkea laatu ja hellävaraiset ominaisuudet ovat tuoneet Painfree-voiteellemme laajaa tunnustusta. Nykyään tuotetta suosittelevat tuhannet tatuointiartistit käytettäväksi ennen toimenpiteitä kivun minimoimiseksi. Siksi Painfree-voiteisiin sijoittaminen ennen seuraavaa hoitoa on fiksu valinta mukavamman kokemuksen varmistamiseksi.

Yksityiskohtaiset tiedot Description

Painfree® Extreme

Sisältö: 30g

Koe Painfree Extreme -voiteen mukavuus, ihon puuduttava voide, joka on suunniteltu tatuointeihin, lävistyksiin ja erilaisiin kosmeettisiin toimenpiteisiin. Tämä vesipohjainen voide, joka on tehokas 4-6 tuntia, on hellä ihollesi, mikä tekee siitä ihanteellisen kivunlievitykseen tatuointien, pysyvän meikin ja laserhoitojen aikana. Levitä voidetta noin 45-90 minuuttia ennen toimenpidettä tehokkaan puudutuksen saavuttamiseksi kohdennetulla alueella, mahdollistaen hoitojen suorittamisen ilman tavallista epämukavuutta, joka liittyy neuloihin ja pistooleihin.

Painfree Extreme ei ole uusi, kokeilematon tuote; sen takana oleva laboratorio on valmistanut vastaavia voiteita yli 12 vuoden ajan eri eurooppalaisille tuotemerkeille. Ainutlaatuisella ja tehokkaalla kaavallaan Painfree Extreme varmistaa kivuttoman hoidon, kehitetty ja valmistettu kokeneilta ammattilaisilta.

*Kuinka Painfree Extreme Toimii:*

Painfree Extreme toimii tilapäisesti puuduttamalla hermoja estäen kipusignaalien pääsyn aivoihin. Tämä yksinkertainen mutta tehokas voide tarjoaa vaihtoehdon paikallisille puudutusinjektioille mahdollistaen vaivattoman levityksen kotona. Käytä sitä vain puhtaalla ja vahingoittumattomalla iholla tarkistaen mahdolliset allergiat aktiivisille ainesosille.

*Suositeltu käyttö:*

Jokainen tuubi tarjoaa riittävästi voidetta pienelle tatuoinnille tai yksinkertaiselle laserhoidolle. Suuremmille alueille varmista riittävä määrä Painfree Extremea välttääksesi odottamatonta epämukavuutta toimenpiteen aikana. Noudata aina etiketin mukana tulevia ohjeita, levitä tarpeeksi voidetta ja peitä se kalvolla estääksesi kuivumista.

*Taloudellinen Valinta:*

Säästä merkittävästi puudutusvoiteiden kustannuksissa hankkimalla useampia tuubeja, erityisesti jos suunnittelet useita istuntoja tai hoitoja. Painfree Extreme ylpeilee olevansa äärimmäisen taloudellinen puudutusvoide. Tee seuraavasta tatuoinnista tai laserhoidosta kivuton Painfree Extreme -voiteella!

Context Menu is disabled by theme settings.