Painfree Creme 10g

Painfree® Lidocain 11% erottuu yhtenä markkinoiden vahvimmista ja tehokkaimmista puudutusvoiteista. Sen korkea laatu ja hellävaraiset ominaisuudet ovat vaikuttaneet siihen, että Painfree®-voiteemme on saanut laajan hyväksynnän. Tänään tuhannet tatuointiartistit suosittelevat Painfree®-voidetta ennen toimenpiteitä lievittääkseen epämukavuutta. Siksi Painfree®-voiteisiin sijoittaminen ennen seuraavaa istuntoa on fiksu idea.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Painfree® lidokaiini 11% on yksi markkinoiden vahvimmista ja tehokkaimmista puudutusvoiteista. Korkea laatu ja hellävaraiset ominaisuudet ovat tehneet Painfree-voiteestamme erittäin suositun. Se on kehitetty erityisesti lievittämään kipua esimerkiksi tatuoinnin, pysyvän meikin ja laserhoidon aikana. Paikallispuudutuksen vaikutus kestää 4–6 tuntia.Painfree-voide on paikallispuudutusvoide sinulle, joka saat tatuoinnin, lävistyksen tai muun kosmeettisen hoidon. Saadaksesi parhaan vaikutuksen sinun tulee levittää voide noin 45–60 minuuttia ennen hoitoa, jonka jälkeen tulisi tuntea tehokas puudutus halutulla alueella. Tämä tarkoittaa, että voit käydä läpi tatuoinnin tai vastaavan hoidon ilman epämiellyttävää kipua, joka yleensä liittyy näihin toimenpiteisiin.Painfree tarjoaa tehokasta ja hellävaraista kivunlievitystä useimpiin kosmeettisiin hoitoihin. Voit huoletta kokeilla Painfreea, sillä se ei ole vain uusi tuote, joka on ilmestynyt tyhjästä. Itse asiassa laboratorio on tuottanut vastaavia voiteita yli 12 vuoden ajan useille eurooppalaisille brändeille. Tämä tarkoittaa, että voit saada parhaan mahdollisen voiteen, kehitettynä ja valmistettuna alan parhaiden ammattilaisten toimesta. Ainutlaatuisen ja tehokkaan kaavan ansiosta Painfree on takuusi kivuttomaan hoitoon, olipa kyseessä sitten tatuointi, laser tai jotain aivan muuta.

*Miten Painfree toimii?*

Painfree on paikallispuudutusvoide, joka on äärimmäisen tehokas ulkoista kipua vastaan. Paikallispuudutus toimii yksinkertaisesti tilapäisesti puuduttamalla hermot, estäen siten kivun tunteen. Kipusignaalit estetään yksinkertaisesti pääsemästä aivoihin, joten iho tulee tunnottomaksi. Milloin puuduttava vaikutus alkaa, riippuu siitä, milloin levität Painfree-voidetta ja tietysti myös siitä, minne levität sen. Se toimii esimerkiksi nopeammin kulmakarvoissa ja huulissa kuin jalassa tai käsivarressa.Usein paikallispuudutus on ruiskutettava neulalla, mutta Painfree välttää useita neuloja. Se on yksinkertaisesti voide, jonka voit levittää ennen kotiin lähtöä ja joka sitten puuduttaa hoidettavan ihon alueen. Varmista, että levität sen vain puhtaalle ja ehjälle iholle. Lisäksi sinun tulisi varmistaa, ettei sinulla ole allergiaa Painfree-voiteen aktiivisille ainesosille.

*Kuinka paljon Painfreea tulisi käyttää?*

Tietysti saat kattavan ohjeen Painfree-voiteen oston yhteydessä, mutta yleisenä sääntönä voit sanoa, että jos sinun pitää saada pieni tatuointi tai tehdä yksi laserhoito, yleensä yksi tuubi riittää. Jos taas sinun on peitettävä suuri alue, on hyvä idea varmistaa, että sinulla on runsaasti Painfreea, jotta et yllättäisi tatuointiartistiasi huudolla kivusta. Käytä aina runsaasti Painfree-nukutusvoidetta ja varmista, että peität sen kalvolla, jotta se ei kuivu. Voit hyvin käyttää tähän tarkoitukseen kotitalouskalvoa, koska se toimii erinomaisesti.Muista aina noudattaa ohjeita, kuten ne on kirjoitettu ohjeessa. Painfree-voide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ja on tärkeää, että noudatat tätä ohjetta. Jos teet sen, voit odottaa kivutonta ja helppoa hoitoa, jossa sinun ei tarvitse kärsiä tarpeettomasta kivusta.

*Painfree on erittäin taloudellinen valinta.*

Jos olet kokeillut erilaisia puuduttavia voiteita aiemmin, olet ehkä huomannut, että se voi olla melko kallis asia. Mutta yksi suurimmista eduista Painfree-voiteessa on, että se on edullinen puuduttava voide, jonka voit ostaa erittäin kohtuulliseen hintaan. Suurin säästö on tietysti, kun ostat useampia tuubeja kerralla, mutta jopa jos tarvitset vain muutamia, se on silti erittäin taloudellinen puuduttava voide.Käytä Painfreea ennen seuraavaa tatuointia, pistosta tai laserhoitoa, ja voit olla varma, että se ei satuta sinua tai lompakkoasi. Voiko sitä enempää toivoa?

Context Menu is disabled by theme settings.