Tatuointivoide

Tatuointivoide

Painfreella on tatuointivoiteita, jotka helpottavat uuden tatuoinnin ottamiseen, laserhoidolla poistoon, uuden lävistyksen saamiseen liittyvää kipua ja huolenaiheita. Turruttavalla tatuointivoiteellamme saat miellyttävän tunnottomuuden, joka lyhentää tuntia. -pitkä kipu, joka liittyy neulan alla olemiseen.

Et koe täydellistä puutumista kipua lievittävällä tatuointivoiteellamme, mutta kipu rajoittuu siihen määrään, ettei sinun tarvitse puristaa hampaitasi kivusta. Näet koko voidevalikoimamme tällä sivulla.

Uuden tatuointivoiteen käyttäminen

Nykyään useat ammattitatuoijat ympäri Tanskaa suosittelevat voiteitamme. Painfreen tatuointivoide on yksi markkinoiden vahvimmista ja tehokkaimmista turruttavista voiteita, ja niitä on helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain tehdä seuraava:

  • Anna vaikuttaa muutama minuutti voiteen levittämisen jälkeen.
  • Siivoa sitten alue.
  • Voit toistaa tämän tarpeen mukaan.

Hyviä neuvoja siitä, mitä sinun tulee tehdä, kun käytät kipua lievittävää tatuointivoidettamme

Puutun tatuointivoiteen oikean levityksen lisäksi suosittelemme valmistautumaan muullakin tavalla. Alla on listattu neljä nopeaa vinkkiä:

  • Nuku hyvät yöunet edellisenä päivänä.
  • Käytä tarpeeksi suolaa ja sokeria.
  • Vältä alkoholin juomista ennen hoitoa.
  • Levitä Painfreen tatuointivoidetta 45 minuuttia ennen tatuointia.

Ennen tatuoijalle menoa on tärkeää nukkua riittävästi, sillä kehosi väsyy fyysisesti neulan alla olemisesta. Tässä yhteydessä on myös terveellistä, jos syöt ja juot paljon vettä ennen hoitoa. Kehosi tarvitsee sitä.

Lisäksi ei ole hyvä idea juoda alkoholia hoitoa edeltävänä päivänä tai sitä edeltävänä päivänä. Alkoholi on verenohennusaine, mikä ei ole hyvästä, koska verta vuotaa enemmän tatuoinnin yhteydessä. Jos harkitset pienen oluen juomista ennen hoitoa, koska se auttaa kipuun, käytä sen sijaan kipua lievittävää tatuointivoidettamme. Se toimii 45 minuutissa.

Voit lukea lisää kivuttoman hoidon valmistautumisesta ja saamisesta.

Onko sinulla kysyttävää kipua lievittävästä tatuointivoiteestamme? Ota meihin yhteyttä tästä

Jos tarvitset apua tuotteidemme kanssa, voit aina lähettää meille sähköpostia, niin vastaamme sähköpostiisi viimeistään 24 tunnin sisällä. Useimmissa tapauksissa otamme sinuun yhteyttä tunnin kuluttua. Me odotamme yhteydenottoasi.

Näytetään tulokset 1–12 / 21

Context Menu is disabled by theme settings.