Kivuton tatuointi & kosmeettiset hoidot

Kivuton tatuointi & kosmeettiset hoidot

Mitä tahansa hoitoa joudutkin käymään läpi, monet ihmiset pelkäävät kipua. Ja kiihkeä halu olla vapaa kivusta.

Jos haluat olla kivuton lähes joka kerta, kun menet tatuoijalle tai laserhoitoon, ja haluat ratkaisun tässä ja nyt, lue usein kysytyt kysymykset aiheesta puudutusvoiteet ja ihon paikallispuudutus.

Oletko menossa kosmeettiseen hoitoon, kuten laserhoitoon, oletko varannut ajan tatuointia tai kestomeikkiä varten? Olemme koonneet tähän oppaaseen hyödyllisiä vinkkejä:

Koska kipu ja kivun havaitseminen vaihtelee ihmisestä toiseen, jotkut eivät kestä ajatusta neuloihin liittyvästä kivusta, toiset kokevat suurta kipua tatuointeja ottaessaan, kun taas toisilla on lyhyt kipukynnys laserhoitojen kanssa, kun taas jotkut ottavat kivun rauhallisesti, ajatuksella: Ei kipua, ei peliä.

Kipukynnyksemme on yhtä vaihteleva ja erilainen kuin ihmisillä, sillä meillä kaikilla on yksilöllinen käsitys siitä, mitä kipu on ja milloin kipua esiintyy.

Olemme keränneet paljon neuvoja, joita voit hyödyntää ennen kuin menet tatuointiin, kosmeettisiin hoitoihin tai lävistyksiin.

Varmista, että nukut hyvin hoitoa edeltävänä päivänä, jotta olet virkeä ja levännyt. Kehosi ja mielesi ovat paljon paremmassa kunnossa, kun kehosi ja mielesi ovat terveitä.

Syö hyvin hoitoa edeltävinä päivinä, jotta kehosi energiavarastot täyttyvät. On myös suositeltavaa syödä kunnon ateria ennen hoitoa, jotta elimistön on helpompi pitää suola- ja sokeritasapaino yllä.

Hyvä tapa pitää suola ja sokeri tasapainossa on syödä paljon hedelmiä, erityisesti runsaasti C-vitamiinia sisältäviä hedelmiä. C-vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää, mikä auttaa paranemisprosessia, ja C-vitamiini lisää yleisesti hyvinvointia.

Hyvän aterian lisäksi ennen hoitoa on hyvä ottaa mukaan ruokaa ja juomaa, varsinkin jos hoito kestää pitkään.

Makeiset ja suklaa ovat hyviä ainesosia, jotta et kylmene kurssin/hoidon aikana.

Hedelmät, kuten banaanit ja suklaamaito, ovat hyviä proteiineja, jotka pitävät elimistön kylläisenä ja ylläpitävät sokeritasapainoa. Kovaa treenaavat ihmiset käyttävät banaaneja ja suklaamaitoa pitääkseen kehonsa ehjänä harjoituksen jälkeen. Jos treenaat paljon, lue täältä , miten treenata uuden tatuoinnin kanssa.

Voit myös ostaa virvoitusjuomia, jotka auttavat pitämään verensokerin tasaisena hoidon aikana. Virvoitusjuomien etuna on, että niitä on helppo nauttia esimerkiksi makuulla.

Jo hoitoa edeltävänä päivänä.

Pidä sen sijaan nestetasapainosi kunnossa juomalla vähintään 2 litraa vettä päivässä (mieluiten edeltävinä päivinä).

Alkoholi laimentaa verta, minkä vuoksi tatuoijat kehottavat olemaan nauttimatta alkoholia ja kofeiinia ennen hoitoja.

Pitämällä nestetasot korkeina voit pitää ihosi kosteutettuna, mikä auttaa kehoa kestämään paremmin hoidon aiheuttamaa stressiä.

Jos olet ottamassa tatuointia, hyvä nestetasapaino pitää kosteuden ihossa, mikä auttaa kehoa ottamaan paremmin vastaan mustetta.

Tuo mukanasi viihdemateriaalia, joka voi olla äänikirjoja, musiikkia, kirjoja tai elokuvia. Se on hyvä tapa viedä ajatukset pois itse hoidosta.

Markkinoilla on useita kipua lievittäviä voiteita, ja ne ovat kasvattamassa suosiotaan, koska niiden kipua lievittävä vaikutus auttaa monia ihmisiä.

Taikavoide, ei kipua, Painfree, puuduttava voide, paikallispuudutusvoide iholle ovat vain muutamia nimiä, jotka voidaan mainita, koska rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Painfree-voiteisiin, jotka auttavat lievittämään kosmeettisiin hoitoihin, kuten laseriin, kestomeikkiin, tatuointeihin ja hammaslääkärikäynteihin liittyvää kipua, käytetään paikallispuudutusvoiteita.

Ei kipua, ei peliä on nykyään valinta, jonka voi tehdä, sillä kysymys kuuluu: miksi käydä läpi kivun kausi, kun sitä voi välttää ja saada silti saman hyvän tuloksen?

Edellä mainittu on yksi syy siihen, että kipuvoiteiden suosio on kasvanut viime vuosina.

Taikavoide tai paikallispuudutusvoide tehoaa kipuun, joka aiheutuu ulkoisista hoidoista, kuten tatuoinneista, laserista ja lävistyksistä. Paikallispuudutevoide turruttaa hermoja rajoitetuksi ajaksi, jolloin et tunne kipua.

Taikavoide estää kipusignaaleja pääsemästä aivoihin, ja siksi iho muuttuu niin sanotusti tunnottomaksi.

Voiteen ja neuloilla tehtävän paikallispuudutuksen ero. Paikallispuudutusta neuloilla käytetään useimmiten lääkärin vastaanotolla tai sairaalassa pienissä kirurgisissa toimenpiteissä, joissa yleisanestesia ei ole tarpeen. Tatuoinnit ja tietyt kosmeettiset hoidot eivät edellytä paikallispuudutusta neulojen kanssa, sillä näitä hoitoja ei pidetä lääketieteellisinä toimenpiteinä. Tatuoinnit, laserhoito tai kestomeikki ovat ei-lääketieteellisiä hoitoja, joissa ihon paras paikallispuudutus saadaan aikaan taikavoiteilla.

Tarvitsemasi kivuttoman voiteen määrä riippuu siitä, mihin kohtaan kehoasi voide levitetään ja kuinka suuren alueen haluat peittää. Hyvä sääntö on kuitenkin muistaa: levitä aina runsaasti Painfree-puudutusvoidetta hyvissä ajoin ennen hoitoa.

Paikallispuudutteen vaikutus tuntuu ja toimii eri aikaan.

Voit lukea lisää Painfree-hoidon vaikutusajasta kussakin kehon osassa aikataulusta täältä .

Paikallispuudutusvoidetta on levitettävä suoraan hoidettavalle ihoalueelle. On tärkeää, että ihoalue on puhdas ja vaurioton.
Iho suositellaan puhdistettavaksi poistamalla kuolleet ihosolut luonnollisella vihreällä saippualla, joka on hajusteeton ja parabeeniton.

On erittäin tärkeää, että paikallispuudutusvoide ei kuivu. Kuivumisen välttämiseksi kääri ihoalue kalvoon, jotta se pysyy ilmatiiviinä ja lika ei pääse laskeutumaan kosteaan voiteeseen.

Kuten monien muidenkin tuotteiden, kuten aktiivisia ainesosia sisältävien hiusvärien, kanssa, on suositeltavaa testata hiukan, jotta voit varmistaa, ettet saa tuotteista allergisia reaktioita. Sama suositus koskee myös kipua lievittäviä voiteita, koska niissä on aktiivisia ainesosia.

Painfree-valmisteen mukana toimitetaan ohjeet, jotka on kirjoitettu pakkauksessa oleviin ohjeisiin. Noudata aina ohjeita ja muista, että Painfree-voide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön eikä sitä voi käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Oikealla käytöllä ja oikeaan aikaan voit odottaa kivutonta hoitoa ilman tarpeetonta kipua, kun tarvitset tatuointia, laser- tai kosmeettista hoitoa.

Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping