PAINFREE CREAM FAQS

Tatuointipuudutusvoide estää kipusignaalien pääsyn aivoihin alueelta, johon sitä on käytetty. Se tekee tatuoinnin tekemisestä paljon miellyttävämmän kokemuksen, varsinkin erityisen herkällä ihoalueella. Tatuointien ystävät ja tatuoijat arvostavat tatuointipuudutusvoidettamme, joten voit rentoutua ja saada tatuointisi valmiiksi yhdessä istunnossa. Monille tatuoinnin ärsyttävin osa on kipu. Tatuointipuudutusvoide puuduttaa ihon pinnan lyhyeksi ajaksi (korkeintaan 3-4 tunniksi) ja tarjoaa erittäin tehokasta kivunlievitystä.

Suurimman puudutuksen varmistamiseksi ÄLÄ JUO ALKOHOLIA MISSÄÄN MUODOSSA tatuointia edeltävien 24 tunnin aikana, muuten puudutus ei ehkä ole yhtä tehokasta tai pitkäkestoista. Tee pistetesti edellisenä päivänä pienelle alueelle, joka tatuoidaan seuraavana päivänä, levittämällä voidetta alueelle 10-20 minuutin ajaksi, varsinkin jos sinulla on herkkä iho, jotta ihosi ei tulehdu. Pieni paikallinen punoitus on normaalia. Käyttövaiheet:

1. Pese ja kuori tatuoitava, laseroitava tai lävistettävä alue perusteellisesti saippualla, vedellä ja kuorinta-aineella lian ja kuolleen ihon poistamiseksi, mikä auttaa voidetta imeytymään ihoon. Kuivaa alue kokonaan.

2. Levitä alueelle paksu määrä puudutusvoidetta (2 mm) ja hiero se huolellisesti ihoon.

3. Peitä kelmulla. Muovikelmun alla oleva lämpö auttaa voidetta aktivoitumaan ja estää voidetta kuivumasta.

4. Jätä voide ja kääre paikalleen 60 minuutiksi ennen toimenpidettä.

5. Poista kalvo 60 minuutin kuluttua ja pyyhi voide pois paperipyyhkeellä, odota 15 minuuttia ja olet valmis kivuttomaan tatuointiisi!

Tatuointipuudutusvoidettamme käyttävät yleisimmin ne, jotka haluavat vähentää kipua tatuointi-istuntojen aikana. Silti sillä on monia muita käyttötarkoituksia, koska sitä on turvallista käyttää missä tahansa kehon osassa. Muita tämän voiteen käyttötarkoituksia ovat: tatuointi, karvanpoisto laserilla, vahaus, injektiot, verikokeet, rokotukset, huulten täyteaineet, kestomeikki, lävistykset ja muut kosmeettiset ihonhoidot. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa ihoalueen puuduttamiseen, joten sen mahdollisuudet ovat rajattomat!

Tatuointipuudutusvoiteen vaikutus kestää jopa 3-6 tuntia levityksen jälkeen. Se muuttuu vähitellen tehottomaksi ja herkkyys alkaa palata kyseiselle ihoalueelle tämän ajan kuluttua. Muista, että voide tulee levittää vähintään 30-60 minuuttia ennen tatuoimista, jotta se saavuttaisi maksimaalisen vaikutuksen. Tämä tarkoittaa, että ajoitus on ratkaiseva voiteen levittämisessä. Sitä ei kannata käyttää liian myöhään, mutta ei myöskään liian aikaisin, jotta sen vaikutus ei lopu istunnon aikana. Jos tiedät, että tatuointitaiteilijallasi saattaa mennä jonkin aikaa valmisteluissa, voi olla hyvä idea ottaa tatuointipuudutusvoideputkilo mukanasi liikkeeseen, jotta voit levittää sen oikeaan aikaan.

Kuten mikä tahansa iholle käytettävä uusi aine, tatuointipuudutusvoide voi aiheuttaa pieniä sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät niitä koe. Lievää reaktiota (ihon kalpeus tai punoitus, lievä turvotus, käytön alussa tapahtuva polttelu tai kutina) voi esiintyä tilapäisesti voiteen käyttöalueella. Tämä on tavallista, ja yleensä se lakkaa hetken kuluttua. Jos koet vaikeita tai epätavallisia vaikutuksia, lopeta voiteen käyttö ja ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin mahdollisimman pian. Jos tiedät, että sinulla on herkkä iho, testaa tuotetta ensin vain pieni määrä. Muista, että lievä paikallinen punoitus on normaalia tatuointipuudutusvoiteen kanssa.

Context Menu is disabled by theme settings.