NOIN PAINFREE

Kuka on Painfree?

Jokainen, joka on ottanut tatuoinnin tai poistanut sellaisen, tietää kuinka tuskallista se voi olla. Kivussa ei ole mitään miellyttävää, ja valitettavasti se on vain tosiasia, joka meidän on kohdattava, kun muutamme tai muokkaamme imagoamme. Kehonmuutokset ja kosmeettiset hoidot maksavat verta, hikeä ja kyyneleitä. Onneksi vuosikymmenellämme puudutusvoiteet ovat jättäneet kivun menneisyyteen. Painfree-puudutusvoide on auttanut tuhansia ihmisiä tekemään kehonmuutoshoidoista helppoa.

Taatusti kivuttomat hoidot:

Kun valitset puudutusvoidetta, tärkeintä on löytää sellainen, joka on riittävän tehokas kestämään suurimman osan istunnostasi, olipa kyseessä laserhoito tai tatuointipistoolin alla oleva iho. Kukaan ei halua sellaista epämiellyttävää yllätystä, että puudutuksen vaikutus katoaa kesken istunnon. Painfree takaa tyytyväisyyden ja on auttanut monia asiakkaita puuduttamaan hoidettavaa ihoaluetta tehokkaasti ja menettämään kosketusaistin hoidon ajaksi. Painfree auttaa kaikessa aina tatuoinneista kestomeikkiin.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että voide ei ole vain mukava tapa käsitellä kipua, vaan se on myös tuote, joka on kehitetty kokeneessa ja läpinäkyvässä laboratoriossa. Painfreen 12 vuoden kokemus on auttanut kehittämään puuduttavia voiteita ja hoitovoiteita, jotka jatkavat kivun lievittämistä myös tulevina vuosina.

Arvioitu parhaaksi valinnaksi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa:

Painfree on epäilemättä yksi johtavista tuotemerkeistä luokassaan. Se on ollut Tanskan, Saksan, Yhdysvaltojen ja Kanadan johtavien puudutusvoiteiden joukossa. Painfree on testattu tuote ja sillä on erittäin tehokkaita tuloksia. Se on ottanut paikkansa yhtenä suosituimmista puudutusratkaisuista tatuoijien ja kosmetiikka-alan asiantuntijoiden keskuudessa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Sano hyvästit kivulle ja valmistaudu miellyttävään kokemukseen.

Otamme sitoutumisemme kivuttomiin ratkaisuihin vakavasti. Mitä tulee asiakastyytyväisyyden varmistamiseen ja suosituksiin, takaamme, että saat tilauksen muutaman päivän kuluessa, estäen näin valitukset. Ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua.

Joten jos haluat huippuluokan hoidon ja parhaan mahdollisen puudutusvoiteen, Painfree on valintasi! “Ei kipua, ei hyötyä!” on menneisyyden sanonta! Voit jakaa uusia kokemuksia ystäviesi kanssa ja haastaa skeptikot! Tatuointi-istunnot tehokkaalla kivunlievityksellä auttavat sinua viimeistelemään tatuoinnin, jonka tekemistä olet pitkittänyt.

Kivunlievitysvoide – se toimii!

Puudutusvoiteemme on erittäin tehokas tapa vähentää kipua. Painfree estää tatuointiin, laserpoistoon, kestomeikkiin ja lävistyksiin liittyvän epämukavuuden tunteen. Levitä voidetta halutulle alueelle 45-90 minuuttia ennen istuntoasi.

Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping