Tatuoinnin poisto

Tatuoinnin poisto

Tatuoinnit ovat kaunis ja persoonallinen kehon koristelu. Valitettavasti tatuointejaan voi myös katua ajan myötä, ja monien vuosien ajan sen kanssa joutui elämään. Nykyään on kuitenkin mahdollista poistaa tatuointi tai tatuointi, jota olet alkanut katua, kun olit lomalla ystävien kanssa tai olit jossain muualla elämässä. 

Alla voit lukea lisää siitä, mitä voit tehdä ja mitä sinun on otettava huomioon, jos haluat poistaa tatuoinnin. 

Miten poistaa tatuointi laserhoidolla

Paras tapa poistaa tatuointi on laserhoito. Hoito toimii siten, että laser osuu tatuoinnissa olevaan väripigmenttiin. Tämä hajottaa pigmentin pienemmiksi paloiksi, joita keho voi imeä. Jäännös erittyy sitten elimistöstä virtsan, hien, haihtumisen tai muiden elimistön jätetuotteiden kautta. 

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää käyttää oikeaa laseria tatuoinnin poistoon. Jos et käytä niin sanottua pikosekuntilaser- tai YAG-laseria, on vaarana, että nämä vaihtoehdot muodostavat enemmän arpikudosta kuin on hyvä. Suosittelemme aina, että löydät tatuoinninpoistoklinikan, joka on toiminut pitkään. 

Kuinka monta laserkäsittelyä kestää, ennen kuin tatuointini on poistettu? 

Kun tarvitset laserhoitoa, se kestää enintään 45 minuuttia hoitokertaa kohti. Poistettava tatuointi ei katoa tämän yhden hoidon jälkeen. Voit odottaa, että sinua laseroidaan 5-10 kertaa, ennen kuin tatuointisi on kokonaan poistettu. On myös suositeltavaa, että jokaisen hoidon välillä on vähintään kuusi viikkoa. Tämä johtuu siitä, että tänä aikana iholle annetaan mahdollisuus parantua ja poistaa laserhoidon aikana liuenneet pigmentit. Tauko vähentää myös pysyvien pigmenttimuutosten riskiä.  

Onko tatuoinnin poistamisella seurauksia?

Valitettavasti, kuten edellä mainittiin, tatuoinnin poistaminen laserhoidolla ei ole seurauksitta. Käytetty laser voi joissakin tapauksissa vaikuttaa haitallisesti ihoon. Valitettavasti on olemassa pienen palovamman riski, joka voi myöhemmin johtaa arpeutumiseen. Tämä on melko yleinen seuraus siitä, että tatuointi poistetaan laserhoidolla. 

Lisäksi laser voi myös polttaa ihon pigmenttisoluja, koska se vaikuttaa aineeseen nimeltä melaniini. Tämä tarkoittaa sitä, että saat valkoisemman ihon sävyn alueelle, jossa tatuointisi on aiemmin ollut. Voi jopa käydä niin, että vanha tatuointisi jättää negatiivisen jäljen. 

Onneksi tatuoinnin poiston sivuvaikutukset ovat lähinnä kosmeettisia. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi tatuoinnin poistamisen terveydellisistä seurauksista.

Painfree, voimme helpottaa kipua, jos haluat poistaa tatuoinnin.

Meillä Painfree-verkkokaupassa on laaja valikoima kipua lievittäviä voiteita, jotka helpottavat kipua uuden tatuoinnin ottamisen yhteydessä. Jos haluat poistaa tatuoinnin, voiteemme sopivat myös tähän tarkoitukseen. Voidetta on hyvä käyttää tunti ennen laserhoitoa.

Voiteemme eivät tee tatuointisi laserhoitoa täysin kivuttomaksi, mutta ne lievittävät kipua ja tekevät koko hoidon helpommin hallittavaksi. Täältä voit tutustua kipuvoiteiden valikoimaan.

Hoidon jälkeen on hyvä pukeutua väljiin vaatteisiin, kuten verkkareihin tai huppariin. Aivan kuten uuden tatuoinnin kohdalla, voi olla epämiellyttävää, jos vaatteesi hankaavat avointa haavaa vasten. Paranemisprosessin kannalta voi olla jopa haitallista, jos käytät esimerkiksi tiukkoja farkkuja, jotka avaavat haavan uudelleen kävellessäsi. Jos haavan ei anneta parantua kunnolla, lopputulos voi kärsiä.

Vaihtoehto tatuoinnin poistolle

Jos tatuoinnin ottaminen ei johdu siitä, että olet yleensä katunut sitä, on myös mahdollista saada niin sanottu peittäminen. Tämä tarkoittaa, että saat uuden tatuoinnin – josta toivottavasti pidät enemmän – vanhan tatuoinnin päälle. 

Tähän menetelmään turvautuvat jotkut ihmiset, jotka pitävät tatuointeja edelleen kauniina tapana koristella kehoa, mutta joiden mielestä edellinen tatuointi ei enää sovi heille. Useimmilla tatuoijilla on erilaisia luovia ratkaisuja, jotta olisit taas tyytyväinen kehosi koristeeseen.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tatuoinnin poistamisesta.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme. Lisäksi voimme myös auttaa sinua kaikissa tatuoinnin poistoon liittyvissä kysymyksissä. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen [email protected] . Voit aina odottaa vastausta 24 tunnin kuluessa.  

Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping