Kuinka paljon tatuointi maksaa?

Kuinka paljon tatuointi maksaa?

Tatuointi on ainutlaatuinen taideteos, ja niin maan monet tatuoijat myyvät niitä. Siksi on harvinaista, että tatuointitaiteilijat veloittavat tatuoinneistaan yleisiä hintoja. Alla on kuitenkin opas siitä, mitä voit odottaa hinnan suhteen ja mitä sinun tulisi ottaa huomioon seuraavan tatuointisi hinnan suhteen.

Kun olet käyttänyt rahaa hienoon tatuointiin, on tärkeää, että pidät siitä huolta. Jälkihoidon avulla voit varmistaa, että laatu on mahdollisimman hyvä.

Tatuointien hintaa säätelee tatuoijan kokemus.

Kuten niin monessa muussakin asiassa elämässä, myös tatuoinneissa on laatueroja. On selvää, että 20 vuoden kokemuksen omaavalla tatuoijalla on joitakin taitoja, joita viiden vuoden kokemuksen omaava tatuoija ei ole vielä oppinut. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että hintoja mukautetaan vastaavasti. Se on vain luonnollinen asia. 

Siksi voidaan sanoa, että tatuoijia on viittä eri luokkaa:

  • Opiskelijat/aloittelijat.
  • Tatuointitaiteilijat, joilla on 3-5 vuoden kokemus.
  • Tatuointitaiteilijat, joilla on 5-10 vuoden kokemus.
  • Tatuointitaiteilijat, joilla on yli 10 vuoden kokemus.
  • Suosittuja tatuointitaiteilijoita. 

Tatuointialalla rakennetaan mainetta. Hyvä julkisuus tarkoittaa enemmän asiakkaita, ja ihmiset puhuvat luonnollisesti toisilleen, kun he tarvitsevat suosituksen ammattitaitoiselta ja ammattitaitoiselta tatuoijalta. Edellä luetellut viisi luokkaa määrittävät, minkä tuntitaksan tatuoijalla on varaa veloittaa. Opiskelija veloittaa yleensä 500-800 Tanskan kruunua tunnilta, kun taas suosittu ja vakiintunut tatuoija veloittaa vähintään noin 1200 Tanskan kruunua tunnilta.

Tarvitsetko hihoja tai muita suurempia kuvioita?

Sitten voit alkaa laskea sitä itse. Jos esimerkiksi tarvitset koko hihan, voit odottaa sen kestävän yli 30-60 tuntia. Jos tarvitset suurempia malleja – kuten hihan – on hyvä idea keskustella tatuoijan kanssa. Mitä suurempi ja vaativampi tatuointi on, sitä todennäköisemmin saat alennusta kokonaishinnasta. Saattaa myös olla hyvä ajatus tutkia erilaisia puudutusvoiteja, jotta kokemus olisi mahdollisimman kivuton.

Haluatko puolueettoman arvion seuraavan tatuointisi hinnasta? Ota siis yhteyttä meihin

Olemme tietenkin aina valmiita auttamaan sinua, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, mutta myös jos sinulla on yleinen kysymys tatuoinneista. Tämä voi liittyä esimerkiksi hintoihin. Emme tietenkään voi antaa sinulle tiettyä hintaa, sillä vain tatuointitaiteilijasi pystyy siihen. Voimme kuitenkin antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka kalliiksi luulemme sen tulevan. Voit ottaa tämän hinnan mukaan, kun neuvottelet seuraavan tatuointisi hinnasta. 
Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] , ja vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa. Useimmiten palaamme tunnin sisällä. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua.

Context Menu is disabled by theme settings.