Usein kysytyt kysymykset puudutusvoiteesta, taikavoiteesta, nopain-voiteesta ja kivunlievitysvoiteesta.

Usein kysytyt kysymykset puudutusvoiteesta, taikavoiteesta, nopain-voiteesta ja kivunlievitysvoiteesta.

Olemme keränneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä markkinoilla olevien puudutusvoiteiden käytöstä ja vaikutuksista. FAQ vastaa useimpiin internetissä esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat puudutusvoiteiden käyttöä, vaikutuksia ja tehoa.

Mutta ennen kuin vastaamme moniin puudutusvoiteita koskeviin kysymyksiin, on tärkeää selventää, että puudutusvoiteiden eri nimet, jotka kattavat saman tarpeen, tunnetaan eri nimillä.

Puudutusvoiteiden tarkoituksena on saada aikaan paikallispuudutusvaikutus iholla tietyllä ihoalueella rajoitetuksi ajaksi. Tuotteiden nimet ovat:

 • Paikallispuudutusvoiteet
 • upea kerma
 • Nopain-voide
 • Kipua lievittävät voiteet
 • Taikavoide
 • Kivuton voide
 • Numerointikermi ( englanti)
 • Paikallispuudutusaine

Edellä mainitut nimitykset kattavat saman tarpeen, nimittäin kivuttoman hoidon, joka voi olla kivuton tatuointi, kivuton laserhoito tai kivuton hammaslääkärikäynti.

Kivunlievitysvoiteet voivat olla harhaanjohtavia, sillä ne voidaan liittää kipuun, jota on sovellettu, minkä jälkeen on käytetty kivunlievitysvoidetta. Puudutusvoiteen kohdalla tilanne on päinvastainen, sillä voidetta käytetään ennen hoitoa tai ennen kipua.

Olemme päättäneet sisällyttää mukaan kivunlievitysvoiteet, koska tämä tulos tulee esiin Googlen vastaavana hakuna. Ja koska haluamme tiedottaa asiasta mahdollisimman monelle, kipuvoiteiden nimet on mainittu usein kysytyissä kysymyksissä.

Voidetta käytetään ihon tai hoidettavan ihoalueen paikallispuudutukseen, kun halutaan vähentää kipua kivunlievityksen tai ihon paikallispuudutuksen avulla hoidon aikana.

Voit käyttää puudutusvoidetta:

 • Upea voide karvojen poistoon
 • Anestesiavoide laserille
 • Upea kerma tatuointeja varten
 • Rokotus
 • Epilointi (pysyvä hiustenpoisto)
 • Tatuoinnin poisto
 • Pysyvä meikki
 • Lävistävä
 • Laser-karvojen poisto
 • Upea voide hampaille
 • Upea voide suuhun

Kuten voit lukea, puudutevoiteita voidaan käyttää monenlaisiin hoitoihin ja tarkoituksiin.

Kaiken kaikkiaan tavoitteena on kivuton hoito paikallispuudutuksen avulla, joka lievittää ihon kipua.

Tämä on myös yksi syy siihen, miksi taikavoiteen suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina.

Muista, että Painfree on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Ja, voit. Puudutusvoiteen ostaminen verkosta vastaa sen ostamista tiskiltä ilman fyysistä kontaktia. Tainnutusvoide on laillista Tanskassa, joten voit ostaa, käyttää ja myydä tuotteita ongelmitta.

Ennen puudutusvoiteen levittämistä ihoalueelle on tärkeää, että puhdistat ihoalueen ensin poistamalla kuolleet ihosolut, jotta iho on tuore ja puhdas. Useimmat tatuoijat ja kosmetiikkaterapeutit suosittelevat ihon puhdistamista vihreällä saippualla, jos sinulla ei ole sellaista, voit käyttää hajusteetonta ja parabeenitonta saippuaa.

Kun iho on puhdistettu vanhoista ihosoluista, varmista, että alue on kuiva ennen paikallispuudutteen levittämistä.

Levitä voidetta halutulle alueelle ja kääri alue kalvoon. On erittäin tärkeää, että voide ei kuivu levityksen jälkeen.

Useimmilla ihmisillä on keittiössään kalvoa ruokaa varten, ja tämä on erinomainen tuote suojaamaan kermaa, jotta se ei kuivu. Se pitää kuitenkin kosteuden, jotta paikallispuudutuksen vaikutus voi tapahtua.

Ota ensin kalvo pois, kun olet terapeuttien luona, jotkut terapeutit haluavat huuhdella alueen, jossa voide on ollut ja työskennellyt.

Voiteen huuhteleminen pois alueelta ennen esimerkiksi tatuointia ei tarkoita, että voiteen vaikutus katoaa.

Keskustele lääkärisi kanssa siitä, haluaako hän, että huuhtelet alueen ennen hoitoa.

Kipuvoiteen tai kipua lievittävän voiteen vaikutus riippuu siitä, mihin kohtaan kehoa käytät voidetta.

Saattaa tuntua oudolta, että voiteen vaikutusajassa on eroa.

Jos olet itse ollut hoidossa, saatat huomata, että jotkin kehon osat ovat kipeämpiä kuin toiset – ja tämä johtuu siitä, että elimistössäsi on erilaisia kiputiloja.

Kehon kipuerot tunnetaan erityisesti tatuoinneissa, joissa kivun pitäisi olla huomattavasti voimakkaampaa alueilla, joilla iho on ohut, kuten kyynärvarret, jalkaterän alla ja kylkiluiden kohdalla.

Sama periaate pätee kipulääkkeisiin ja voiteisiin. Painfree-aikataulukon avulla voit selvittää, kuinka kauan voiteen vaikutus kestää ennen kuin puudutuksen vaikutus alkaa. Painfree-voideohjelma on jaettu yksittäisiin kehon alueisiin.

Käytettävän kivunlievitysvoiteen määrä riippuu hoidettavan tai tatuoitavan alueen koosta.

Jos haluat laser tai tatuointi pienelle alueelle, se yleensä riittää käyttää purkki Painfree, jos se on suurempi alue tai useita pieniä alueita, se vaatii, tietenkin, käyttää enemmän kuin yksi purkki.

On kuitenkin tärkeää, että paikallispuudutteeseen levitettävästä voiteesta ei tingitä, vaan ihoalueelle levitetään paksu kerros voidetta, jotta saadaan aikaan mahdollisimman tehokas vaikutus.

Käytettävän nopain-voiteen määrä riippuu myös:

Kuinka monta kertaa sinun on mentävä hoitoon. Laserhoidot, kuten tatuointien poisto ja karvojen poisto, voidaan suorittaa useampana hoitokertana pidemmän ajanjakson aikana. Varmista näissä tapauksissa, ettei kipuvoide lopu kesken.

Kosmeettisiin toimenpiteisiin tai tatuointeihin, joissa pelätään kipua, paikallispuudutusvoide voi olla ratkaisu.

Uudistuminen, muutos, nuoremman iän toivominen ja “parhaana versiona itsestämme” oleminen on tullut jäädäkseen.

Jotkut ilmaisevat kannanottonsa tatuoinneilla ja tatuoinneilla, toiset käyttävät kosmeettisia hoitoja, kuten täyteaineita, ultraääntä ja kestomeikkiä tai hiustenpoistoa, kun taas toiset pitävät tatuointien ja kosmeettisten hoitojen yhdistelmää parhaana ratkaisuna.

Meillä on tänään ääretön määrä vaihtoehtoja oman ulkonäön suunnitteluun päästä varpaisiin, ja tämän kehityksen myötä on tullut suuri kysyntä kivuttoman tatuoinnin ja kivuttomien kosmeettisten hoitojen mahdollisuudelle.

Painfree-puudutusvoiteiden avulla on mahdollista toteuttaa kivuttomia hoitoja hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Markkinoilla on monia erilaisia paikallispuudutteita, mikä voi aiheuttaa epävarmuutta voiteen laadusta, tehosta ja käyttöohjeista.

Meillä Painfree on tanskalainen asiakaspalvelu. Toimitamme tietysti perusteellinen opas, kun ostat Painfree.

Noudata siksi aina ohjeita niin kuin ne on käsikirjassa kirjoitettu. Painfree-voide on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ja on tärkeää noudattaa tätä,

Kuten monien muidenkin vaikuttavia aineita sisältävien tuotteiden kohdalla, on suositeltavaa tehdä pieni koekäyttö, jotta voit varmistaa, että siedät ostamaasi paikallispuudutusvoidetta.

Voit testata pientä aluetta sormellasi tai kämmenselälläsi. Vaikka kyseessä on testi, pieni alue kannattaa kääriä kalvoon, jotta voide ei pääse kuivumaan. Tämä menetelmä antaa parhaan tuloksen vaikutuksesta ja siitä, voitko sietää voidetta.

Se, haluatko kosmeettisia hoitoja, tatuointeja vai jotain muuta, on viime kädessä sinusta itsestäsi kiinni. Osoitteessa kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa.

Kuten monissa muissakin asioissa elämässä, on hyvä idea tehdä perusteellinen tutkimus etukäteen, olipa kyse sitten paikallispuudutusvoiteista, tatuoijista tai klinikoista, jotta voidaan varmistaa, että tarvittavat standardit ja laatu ovat kunnossa.

Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping