Kaikki tuotteet

Lidokaiinivoiteesta on saatavilla monia muunnelmia verkossa. Suurin osa puudutusvoiteista ei ole koostumukseltaan riittävää. Painfreella on kuitenkin vakiintunut maine ja se on rakennettu kestämään koko tatuointi- tai laseristuntosi ajan.

PAINFREE Supplements

PAINFREE Extreme

PAINFREE Creme

Puudutusvoide

Puudutusvoide, taikavoide, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Painfree-klinikallamme on valikoima puuduttavia voiteita, jotka tekevät neulan alle menosta miellyttävämmän kokemuksen. Ajan myötä tatuointiin on kuitenkin liittynyt tapana liittää sietämätön kipu ja asia, joka on saatava päätökseen mahdollisimman pian. Sen ei enää tarvitse olla niin.

Jos pelkäät neuloja tai haluat vain mieluummin olla poissa kivusta, tatuointipuudutuksemme voi tehdä matkasta tatuoijalle vähemmän kivuliaan kokemuksen. Voit tutustua koko anestesiavoiteiden valikoimaan tällä sivulla.

Anna taikavoiteemme tehdä tatuointikokemuksestasi edullisempi.

Kipukynnys on hyvin erilainen eri ihmisillä. Jotkut ihmiset rakastavat tatuointiin liittyvää kipua, mutta hammaslääkäriin meneminen voi olla heille hirvittävän kivuliasta. Toisille se voi olla päinvastoin. On täysin normaalia, jos et odota innolla tatuointiin liittyvää kipua.

Olet tehnyt kaikkesi, jotta tatuoinnin nukuttaminen olisi mahdollisimman miellyttävää. Tuotteemme ovat kivunlievittäjiä, ja asiakkaamme kertovat meille, että he ovat yllättyneitä puuduttavien voiteidemme vaikutuksesta.

Onko sinulla kysyttävää puudutusvoiteestamme? Ota yhteyttä täällä

Tatuoinnin ottamiseen voi liittyä monia kysymyksiä – varsinkin jos se on ensimmäinen kerta. Meillä Painfree-yrityksessä on laaja kokemus alalta, ja pystymme taatusti antamaan sinulle enemmän mielenrauhaa ennen tatuointia.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]. Saat aina vastauksen 24 tunnin kuluessa, mutta useimmiten vastaamme sinulle tunnin kuluessa. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!

Context Menu is disabled by theme settings.