Tatuoinnin jälkihoito

Tatuoinnin jälkihoito

Kun otat tatuoinnin, saat henkilökohtaisen taideteoksen. Sinun tulee pitää huolta taideteoksesta, ja tässä tapauksessa se tarkoittaa vartalostasi huolehtimista siellä, missä otit uuden tatuointisi. Painfreen tatuoinnin jälkihoidolla saat uudelle tatuoinnille parhaan jälkihoidon. Löydät valikoimamme tatuointien jälkihoitotuotteita täältä.

Tatuoinnin perusteellinen jälkikäsittely sisältää tehokkaan tatuoinnin jälkihoidon

On monia asioita, joita voit tehdä pitääksesi hyvää huolta uudesta tatuoinnistasi. Yksi parhaista asioista, jonka voit tehdä, on levittää jälkihoitovoidetta alueelle, jossa sinut on tatuoitu. Ensinnäkin on tärkeää korostaa, että uusi tatuointi on sama kuin avoin haava. Siksi on tärkeää, että tatuointisi jälkikäsittely tehdään perusteellisesti ja tarkistetaan.

Tatuointien jälkihoidolla varmistat, että uudella tatuoinnillasi on parhaat olosuhteet parantua parhaalla mahdollisella tavalla.

Neljä hyvää vinkkiä tatuoinnin viimeistelyyn

Sen lisäksi, että sinun tulee käyttää oikeaa jälkihoitoa uudelle tatuoinnille, on myös muita toimenpiteitä, jotka sinun tulisi sisällyttää tatuoinnin jälkihoitoon. Alla on listattu neljä hyvää vinkkiä, jotka varmistavat, että lopputulos on aivan täydellinen.

  • Vältä suoraa auringonvaloa tatuoinnillasi.
  • Pese uusi tatuointisi kahdesti päivässä.
  • Käytä tatuoinnin jälkihoitoa säännöllisesti.
  • Älä pistele haavaa, kun se alkaa kutittaa.

Sinun tulee välttää uuden tatuoinnin altistamista suoralle auringonvalolle. Tatuoinnin ei ole hyvä kuivua. Parhaan paranemisprosessin saavuttamiseksi tatuointi tulee kostuttaa säännöllisesti – muuten haava kuoriutuu ennenaikaisesti.

Sinun tulee myös olla tietoinen siitä, että pidät haavan puhtaana viimeisteltäessäsi tatuointia. Kuten sanoin, tatuointi on avohaava, ja siksi haavassa on aina tulehduksen riski, jos sitä ei pese. Suosittelemme pesemään sen noin kahdesti päivässä – mutta hellävaraisesti. Haavan pesun jälkeen tatuointiin tulee aina levittää uusi kerros jälkihoitoa.

Noin 10-14 päivän kuluttua tatuointisi alkaa taatusti kutittaa. Tässä on tärkeää, että et ala raapimaan haavaa. Tällä tavalla voi syntyä arpia, jotka voivat lopettaa täydellisen lopputuloksen. Yksi tapa lievittää kutinaa on käyttää tatuoinnin jälkihoitoa haavaan.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tatuoinnin jälkihoidosta.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit aina lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Vastaamme aina 24 tunnin sisällä, mutta useimmiten palaamme tunnin sisällä. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!

Näytetään tulokset 1–12 / 21

Context Menu is disabled by theme settings.