Kivunlievitystä

Nukutusvoide

Anestesiavoide, taikavoide, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Painfreella on valikoima turruttavia voiteita, jotka tekevät matkasta neulan alle miellyttävämmän kokemuksen. Ajan mittaan tatuoinnilla on kuitenkin ollut tapana yhdistää tuskallista kipua ja jotain, jonka on oltava ohi mahdollisimman pian. Sen ei tarvitse olla enää niin.

Jos pelkäät neuloja tai haluat vain olla poissa kivusta, tatuointianestesiamme voi tehdä matkasta tatuoijan luokse vähemmän tuskallisen kokemuksen. Näet koko anestesiavoiteiden valikoimamme tällä sivulla.

Anna taikavoidemme tehdä tatuointikokemuksestasi edullisempi

Se on hyvin erilaista ihmisestä toiseen, missä kipukynnys menee. Jotkut ihmiset rakastavat ehdottomasti tatuointiin liittyvää kipua, mutta hammaslääkärissä käynti saattaa tuntua hirvittävän kipeältä. Toisille asia voi olla päinvastoin. Pointti on, että on täysin normaalia, jos et odota innolla tatuoinnin saamiseen liittyvää kipua.

Tatuoinnin anestesialla olet tehnyt kaikkesi, jotta neulan alle meneminen olisi mahdollisimman mukavaa. Tuotteemme ovat kipua lievittäviä ja asiakkaamme kertovat yllättyneensä turruttavien voiteiden vaikutuksesta.

Onko sinulla kysyttävää tunnottomuudesta? Ota meihin yhteyttä tästä

Tatuoinnin ottamiseen voi liittyä monia kysymyksiä – varsinkin jos se on ensimmäinen kerta. Meillä Painfreella on laaja kokemus alalta, ja voimme taatusti antaa sinulle enemmän mielenrauhaa ennen tatuointia.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Saat aina vastauksen 24 tunnin sisällä, mutta useimmiten palaamme sinuun tunnin sisällä. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!

Näytetään tulokset 1–9 / 21

Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping