Missä tatuoinnin ottaminen sattuu eniten?

Missä tatuoinnin ottaminen sattuu eniten?

Tatuoinnit ovat yksi yleisimmistä tavoista koristella kehoaan – ja nykyään tatuoinnit ovat kaikkien saatavilla, kun taas aiemmin tämä kaunis käsityö oli varattu tietyille kulttuureille ja alakulttuureille. Tämän vuoksi suuri osa väestöstä on yhä kiinnostuneempi tietämään, mihin tatuointi sattuu eniten ja/tai vähiten, kun halutaan elinikäinen muisto.

Jos pelkäät kipua, lue oppaamme, miten tatuoinnista tulee mahdollisimman kivutonta.

Joitakin paikkoja, joissa tatuointi yleensä sattuu:

  • Kylkiluiden päällä
  • Jaloillasi
  • Vastapäätä
  • Säärellä
  • Kaulalla

Joitakin paikkoja, joissa tatuointi sattuu vähiten:

  • Olkapäillä
  • Tietyissä selän osissa
  • Reidessä

Tällä sivulla annamme oppaan siitä, missä voit odottaa joutuvasi kiristelemään hampaitasi hieman enemmän, kun neula osuu ihoon – ja missä voit saada tatuoinnin siellä, missä se sattuu vähiten. Lue koko artikkeli ja selvitä, miksi jotkin paikat ovat kipujen suhteen pahempia kuin toiset.

Me Painfree-yrityksessä tarjoamme tietenkin myös tehokkaan keinon pelättyä kipua vastaan, jota voit käyttää, jos haluat tietyn tatuoinnin johonkin niistä paikoista, jotka tunnetusti sattuvat enemmän kuin muut.

Kun itse tatuointi on ohi, se ei enää satu. Tatuoitu alue voi olla kipeä päiviä sen jälkeen. Muista noudattaa neljää vinkkiä, kun viimeistelet tatuointisi.

Sattuuko tatuoinnin ottaminen edes?

Kuten edellä kirjoitetusta käy myös jokseenkin selvästi ilmi, vastaus on monimutkaisempi kuin yksinkertainen kyllä/ei-vastaus kysymykseen. Objektiivisesti tarkasteltuna tatuointiprosessissa ihoon tunkeudutaan nopeasti ja jatkuvasti pigmenttiä sisältävällä superkärkisellä neulalla – ja on vaikea väittää, ettei se aina sattuisi hieman.

Se, miten ihmiset kokevat kivun, on myös hyvin erilaista. Esimerkiksi miehet reagoivat kipuun yleensä eri tavalla kuin naiset, ja tästä on tehty myös monia tieteellisiä tutkimuksia. Hyödynnämme kuitenkin laajaa kokemustamme tatuointialalta.

Yleisesti ottaen ne kehon alueet, joilla on eniten rasvaa, joilla hermopäätteet ovat vähemmän tiheässä ja joilla iho on paksuin, ovat alueita, joilla tatuointi sattuu vähemmän. Ja päinvastoin: alueita, joilla luut ovat näkyvimmin, pidetään usein sellaisina, joihin tatuointi on melko kivuliasta tehdä. Seuraavissa osioissa voit lukea lisää tatuointien suosittujen paikkojen kivuista.

Mihin kohtaan kehoa tatuointi sattuu eniten?

Tässä korostamme muutamia kehon alueita, joilla se todennäköisesti sattuu enemmän kuin muualla. Kuten aiemmin mainittiin, kivun kokeminen voi vaihdella eri ihmisillä – kerromme siitä lisää myöhemmin. Seuraavissa kuvauksissa mainitsemamme paikat ovat kuitenkin paikkoja, joissa on odotettavissa merkittävää kipua ja joissa voit todella hyötyä tehokkaasta puudutusvoiteestamme.

Tatuointi kainaloissa

Kainalot ovat aika korkealla listalla, kun tatuointi sattuu eniten. Ehkä jopa paikkaan, jossa sattuu eniten. Siksi tatuointitaiteilija luultavasti neuvoo sinua suoraan olemaan ottamatta tatuointia kainaloon, jos sinua ei ole tatuoitu monta kertaa aiemmin. Samoista syistä on myös kivuliasta ottaa tatuointi polvilumpioon tai sen ympärille.

Tatuoinnit kylkiluiden ympärillä

Kylkiluiden ympärillä iho on suhteellisen ohut, eikä ihon ja luiden välinen rasvakerros ole erityisen paksu. Lisäksi kylkiluut liikkuvat aina hengittäessäsi, jolloin iho liikkuu hieman luiden päällä. Tämä voi vaikeuttaa tatuointien tekemistä tällä alueella – ja viime kädessä lisätä tatuoinnin aiheuttamaa kipua.

Muita paikkoja, joissa rasvakerros ei ole niin suuri, ovat esimerkiksi nilkat, lonkat ja sääret. Siksi tatuointi on yksi tuskallisimmista paikoista.

Tatuointi kasvoihin, nivusiin, sormiin, jalkoihin ja varpaisiin.

Olemme ryhmitelleet kaikki alueet tähän otsikkoon, koska ne ovat alueita, joilla hermot ovat hieman lähempänä kuin muualla. Siksi sinun on myös odotettava, että näille alueille tatuoimiseen liittyy jonkin verran kipua, vaikka jotkut näistä alueista ovatkin hyvin suosittuja.

Mihin tatuointi siis sattuu vähiten?

Useimmat ihmiset eivät valitse tatuoinnin kohdetta, johon sattuu vähiten. Kun kyseessä on elinikäinen koriste, on usein tärkeämpää, että se on oikeassa paikassa – ja silloin voit halutessasi käyttää puudutusvoidettamme, joka poistaa suuren osan siihen liittyvästä kivusta. Mutta edellä olevan kivuliaimpien paikkojen luettelon jälkeen tässä on luettelo alueista, joilla kipu ei useimmiten ole yhtä tuntuvaa – ja syy tähän on sama kuin syy, miksi muutkin paikat sattuvat; rasvakerros, ihon paksuus ja hermotiheys.

Tatuointi reiteen, olkavarteen ja vasikkaan.

Mainitut alueet ovat alueita, joilla lihasmassa muodostaa kerroksen, jonka vuoksi tatuointi on täällä kivuttomampaa kuin useimmissa muissa paikoissa. Lisäksi hermopäätteitä ei ole niin paljon, ja iho on myös suhteellisen paksu. Siksi näitä pidetäänkin eräinä vähiten kivuliaista paikoista tatuoinnin ottamiseen.

Tatuoinnit selässä

Selkää pidetään myös yhtenä niistä paikoista, joihin tatuointi ei satu niin paljon. Selkä on suuri, kaunis kangas – ja mitä kauempana lantion ja selkärangan merkittävistä luista ja hermoista tatuointi tehdään, sitä kivuttomampi se on.

Osta puudutusvoidetta, jos haluat vähentää kipua.

Tatuointien ottaminen sattuu. Joissakin paikoissa sattuu kuitenkin enemmän kuin toisissa – ja asiaan vaikuttavat myös muut tekijät. Näihin kuuluvat sukupuoli, rasvaprosentti, ihotyyppi ja varsinkin sijainti kehossa.

Haluatko mahdollisimman kivuttoman kokemuksen? Käy siis katsomassa luettelo tuotteistamme, jotta voit ottaa kivun pois seuraavan kerran, kun tarvitset tatuointia. Meillä on sekä voiteita että suihkeita, jotka auttavat sinua saamaan todella hyvän kokemuksen tatuointisalongissa ja sen jälkeen.

Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping